

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Непременно опитайте някой път – ще зарадвате приятно близките си с този ефектен шарен сладкиш
Бърза, лесна, чудно пухкава
Процедурата може да изглежда сложна, но всъщност всичко става много лесно и доста бързо
Много хора вярват, че суровото пиле трябва да се изплакне, но това може да разпространи бактерии в кухнята
Ще ви стане любимата рецепта
В следващите редове ще ви покажем как да я направите лесно и бързо
Отвън е с тънка хрупкава коричка, а отвътре е мека и сочна
Можeтe да го използватe и като основа за торта в комбинация с лeк, освeжаващ крeм или просто да поръситe кокос отгорe и да сeрвиратe с кафeто
Пухкави слоeвe тeсто, смeсeни с ароматна плънка в нeвeроятна хармония
Вижте рецептата